Rolex GMT Master II Black 116710: En ikonisk klocka

Av | 8 oktober, 2024

Rolex GMT Master II Black 116710: En ikonisk klocka

Rolex GMT Master II är en klassisk klocka som har vunnit popularitet bland klockentusiaster över hela världen. Modellen 116710, med sin svarta urtavla och distinkta röd-blå ”Pepsi”-bezel, är en särskilt eftertraktad variant. Den här klockan är designad för att tillgodose behoven hos resenärer och piloter, och den har en funktion som kan visa två tidszoner samtidigt.

GMT Master II 116710 drivs av ett automatiskt urverk, kaliber 3186, som ger en imponerande gångreserv på upp till 50 timmar. Klockans 40 mm boett är tillverkad av slitstarkt 316-kvalitativt rostfritt stål, och den har ett reptåligt safirglas. Armbandet är även det tillverkat av 316-kvalitativt rostfritt stål och har ett Oysterlås för ökad säkerhet.

Den svarta urtavlan på GMT Master II 116710 är tydlig och lättläst. Den har stora markörer och siffror, såväl som en datumvisning på klockan 3. Den röd-blå ”Pepsi”-bezelen är en signaturfunktion hos denna modell, och den är tillverkad av Rolex’s egen Cerachrom-keramik, som är extremt reptålig och färgfast.

Sammantaget är Rolex GMT Master II Black 116710 en exceptionell klocka som kombinerar stil, funktionalitet och precision. Om du letar efter en ikonisk klocka som kommer att hålla en livstid är detta ett utmärkt val. För att hitta den bästa replikan av en Rolex GMT Master II, besök kopiorlagra.com för ett brett utbud av högkvalitativa replikor med gratis frakt.